facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Μισό εκατομμύριο ευρώ τα «κέρδη» του

Από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη είχε απλώσει τα πλοκάμια του ένα πολυμελές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης, που εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Συνολικά, συνελήφθησαν 19 μέλη του, που εκτιμάται ότι αποκόμισαν σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ!

Οι αστυνομικοί εκτέλεσαν ταυτόχρονα συντονισμένες επιχειρήσεις σε περιοχές των Ιωαννίνων, της Αττικής και της Ρόδου και πέρασαν χειροπέδες σε 12 Έλληνες, πέντε Αλβανούς, έναν Μολδαβό και μία Ρουμάνα. Δέκα από τους συλληφθέντες μεταξύ των οποίων η αλλοδαπή γυναίκα εντοπίστηκαν στα Ιωάννινα, οκτώ στη Ρόδο και ένα στην Αθήνα. Η πολυμελής εγκληματική οργάνωση ήταν διαρθρωμένη σε δύο ομάδες με τοπικούς "υπαρχηγούς", αλλά με κοινό αρχηγό.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία για την πλήρη δράση του κυκλώματος και τις ποσότητες κοκαΐνης και χασίς που είχαν διακινήσει, βρίσκονται στα χέρια των αρχών και περιλαμβάνονται στην δικογραφία με την οποία θα οδηγηθούν οι δράστες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news