facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Μ. Κεφαλογιάννης: Η Ε.Ε. ζητεί την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Ζήτημα πρώτης εθνικής αλλά και ευρωπαϊκή προτεραιότητας, αποτελεί η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ανέφερε ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης σε δήλωσή του, μετά τη συνάντηση που είχε με τους φυλακισμένους στρατιωτικούς που κρατούνται εδώ και 75 μέρες στην Αδριανούπολη.

Όπως τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης «ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φύλαγαν Ευρωπαϊκά Σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους».

Παράλληλα ο Ευρωβουλευτής, ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση:

«Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους. Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους».

Επιπλέον, τόνισε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, «ο οποίος από τις 22 Μαρτίου, στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, πρώτος, είχε θέσει το θέμα της άμεσης απελευθέρωση των δυο Ελλήνων αξιωματικών».

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης, αφιέρωσε στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς και μια κρητική μαντινάδα:

«Ο άντρας που ‘χει με Αρχές, όμορφες μεγαλώσει, Τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί, να τονε ταπεινώσει»

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news