facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Χανιά | Δείτε πώς κατάσχεσε η Εθνική Τράπεζα το λογαριασμό τετραπληγικού παιδιού

Τουλάχιστον απάνθρωπη μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια κατάσχεσης χρηματικού ποσού από λογαριασμό που είχαν ανοίξει στην Εθνική Τράπεζα σε τετραπληγικό παιδί οι οικείοι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο zarpanews.gr από την μητέρα του παιδιού, ο λογαριασμός στο οποίο πραγματοποίησε την κατάσχεση η τράπεζα, ήταν λογαριασμός για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων το οποίο γνώριζε η τράπεζα!

Η τράπεζα έκανε αυτή την ενέργεια, γιατί στον συγκεκριμένο λογαριασμό εμφανίζονταν και το όνομα της μητέρας που είναι συνδικαιούχος, καθώς είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης και η οποία είναι εγγυητής σε δάνειο τρίτου ατόμου, ύψους περίπου 8.000 ευρώ το οποίο οφείλεται στην τράπεζα.

Αξίζει να ληφθεί υπόψη, για να γίνει αντιληπτό και το μέγεθος της κανιβαλιστικής πρακτικής της τράπεζας, ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε δηλωθεί ως λογαριασμός καταβολής προνοιακών επιδομάτων τέκνου, τα οποία παρεμπιπτόντως έχουν χαρακτηρισθεί ως ακατάσχετα.



Σημειώνεται επίσης ότι η κατάσχεση έγινε, χωρίς να έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση και χωρίς να ενημερωθούν οι δικαιούχοι του λογαριασμού γι αυτήν, ενώ η πρόταση διακανονισμού είχε έρθει στους παραλήπτες με απλό ταχυδρομείο, – όχι συστημένο την 10-5-2018- οπότε τη βρήκε η μητέρα του παιδιού στο γραμματοκιβώτιο.

Το έγγραφο που την ενημερώνουν για την κατάσχεση της το έδωσαν στην Τράπεζα στις 11-5-2018 , όταν ανακάλυψε την αφαίρεση των χρημάτων της.



Δεν ξέρουμε αν τα golden boys της Εθνικής Τράπεζας, αισθάνονται μια περηφάνια για το κατόρθωμα τους, ούτε βέβαια αν θα πάρουν και πριμ παραγωγικότητας.

Μπορούμε όμως να φανταστούμε την απόγνωση της μητέρας τετραπληγικού παιδιού, που όταν πήγε να πληρώσει τους φυσιοθεραπευτές είδε πως κάποιοι της είχαν αδειάσει το λογαριασμό.

Αλήθεια, οι πολιτικοί προϊστάμενοι των διευθυντών μιας κρατικής τράπεζας (!!!!), καμαρώνουν τώρα, που η Εθνική συναγωνίζεται σε απανθρωπιά τα ιδιωτικά πιστωτικά ιδρύματα;

Αυτό λοιπόν, είναι μεγάλη επιτυχία!

Συγχαρητήρια…

zarpanews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news