facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα λεωφορεία -Δεν θέλουν να μετακινηθεί το αμαξοστάσιο από το Ελληνικό [εικόνες]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, που απεργούν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
Τις κινητοποιήσεις εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου της ΟΣΥ.
Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη στον ΟΑΣΑ συζητήθηκε η καταστρατήγηση των συμβάσεων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της τηλεματικής, καθώς με το κλείσιμο του αμαξοστασίου στο Ελληνικό σταματά να λειτουργεί ένα από τα 10 κέντρα τηλεματικής, αφήνοντας τη Νοτιοανατολική Αττική χωρίς on line ενημέρωση στις στάσεις.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την κ. Πέρκα, υπερσυντονίστρια του πρότζεκτ του Ελληνικού, μετά από αίτημα των συνδικάτων εργαζομένων στην ΟΣΥ, η κ. Πέρκα ξεκαθάρισε στους συνδικαλιστές ότι το αμαξοστάσιο θα πρέπει να έχει κλείσει και να παραδοθεί στην Ελληνικό ΑΕ, μέχρι τις 21 Ιουνίου.
Η νέα ημερομηνία μειώνει ακόμα μία εβδομάδα το χρονοδιάγραμμα που είχε αναφερθεί στην επιστολή που είχε αποστείλει στο υπουργείο Υποδομών και στο οποίο αναγραφόταν ως ημερομηνία παράδοσης του αμαξοστασίου το τέλος Ιουνίου.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους εργαζομένους, τους υπογράμμισε ότι «το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού αποτελεί μνημονική δέσμευση και σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η χώρα δεν πρόκειται να βγει από τα μνημόνια και υπεύθυνοι θα είναι οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ»!
Όπως επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων η υπερσυντονίστρια για το Ελληνικό ,τους διευκρίνισε ότι το κλείσιμο του Ελληνικού είναι ειλημμένη απόφαση και βασική προϋπόθεση για τη 4η αξιολόγηση.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στα λεωφορεία για το Ελληνικό- φωτό iefimeridaΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στα λεωφορεία για το Ελληνικό- φωτό iefimerida
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news