facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Επιδρομή των χούλιγκαν στην Αθήνα - Τραυματίες δύο αστυνομικοί στα Εξάρχεια

Μπορεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο να είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 20.30, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι οπαδοί είχαν αρχίσει να
«ζεσταίνονται» από… νωρίς.

Και μάλιστα όχι μόνο οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και αυτοί του Ολυμπιακού διεκδίκησαν μερίδιο στην «πίτα» των επεισοδίων.

Τα «όργανα» την Παρασκευή το βράδυ ξεκίνησαν από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ και των «ερυθρολεύκων» συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν περίπου 150. Η αστυνομία επενέβη κι έκανε χρήση χημικών ώστε να διαλύσει τα επεισόδια.

Μετά τα χημικά της αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν προς την οδό Μενάνδρου, όπου έστησαν οδοφράγματα, βάζοντας και φωτιές σε κάδους.
«Φωτιά» και στην Κάνιγγος

Λίγη ώρα αργότερα άλλα επεισόδια ξέσπασαν, αυτή τη φορά στην πλατεία Κάνιγγος. Οπαδοί και εκεί, ωστόσο δεν είναι σαφές ποιας ομάδας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν πάνω στην οδό ακαδημίας στην Κάνιγγος, ενώ επεκτάθηκαν και στην Σταδίου, με τις μολότοφ να πέφτουν «σωρηδόν» και την αστυνομία να απαντά με κρότου λάμψης και χημικά.

Από ένα σημείο και μετά η αστυνομία τους απώθησε προς τη Θεμιστοκλέους, ωστόσο συνέχισαν για κάποια ώρα να πραγματοποιούν επιθέσεις.

Δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news