facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Η ΑΔΕΔΥ μποϊκοτάρει και φέτος την αξιολόγηση

Να μποϊκοτάρει και την νέα προσπάθεια αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων επιδιώκει η ΑΔΕΔΥ, εξαγγέλλοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την αποχή της από τη διαδικασία.

Με την έναρξη της αξιολόγησης να αναμένεται εντός της εβδομάδας, το συνδικάτο έχει κηρύξει «απεργία - αποχή» από όλες τις πτυχές της διαδικασίας.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα περσινά ατοπήματα, που ουσιαστικά οδήγησαν στην ακύρωση της αξιολόγησης στους Δήμους, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θεσμοθέτησε φέτος πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων των εργαζόμενων, ώστε να συγκροτηθεί ηλεκτρονικό μητρώο αξιολόγησης.

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει τους δημόσιους υπαλλήλους να μην δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο τους ζητηθεί για την διαμόρφωση του ηλεκτρονικού μητρώου.

Σε ανακοίνωσή της την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΔΕΔΥ επισήμανε πως καλύπτει πλήρως όσους εργαζόμενους δηλώσουν συμμετοχή στην «απεργία - αποχή» από την αξιολόγηση, τονίζοντας πως οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν «καμία υποχρέωση» να παράσχουν στοιχεία στο υπουργείο.

«Καλούμε τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες για να ενημερώσουν άμεσα με όλα τα μέτρα τους συναδέλφους και να οργανώσουν τη μαζική συμμετοχή όλων στην απεργία – αποχή από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news