facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ενταση στην ΕΡΤ -Χατζηδάκης: Ξέρουμε ότι είστε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μιλήσω [βίντεο]

Mεγάλη ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στον αέρα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή FOCUS που παρουσίαζε ο Πάνος Χαρίτος όταν εκτυλίχθηκε έντονος διαπληκτισμός με τον βουλευτή της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.

«Είστε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε μια στιγμή έντασης.

Παίρνοντας τον λόγο ο παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος από την πλευρά του είπε πως νιώθει προσβεβλημένος από τα λόγια του κ. Χατζηδάκη.«Επειδή εδώ όλοι γνωριζόμαστε και αυτό που είπατε, εμένα, με προσβάλει αφάνταστα, νιώθετε πως είστε σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ; Το εννοείτε;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για να απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.«Βεβαίως και το εννοώ, αλλά δεν εννοώ εσάς προσωπικά».

Ο Πάνος Χαρίτος επανήλθε με νέα ερωτήματα: «Ποιον έχετε απέναντί σας κ. Χατζηδάκη; Υπάρχει καμιά σημαία του ΣΥΡΙΖΑ εδώ;» για να απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ πως: «Θα ζητήσω και συγνώμη επειδή είμαι βουλευτής και δεν μου επιτράπηκε να μιλήσω;».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ νοσταλγεί ακόμη την εποχή του «μαύρου» στην ΕΡΤ

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο συμβάν σχολιάζοντας τα όσα είπε ο ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωστής Χατζηδάκης. «Η Νέα Δημοκρατία νοσταλγεί ακόμα την εποχή του «μαύρου» στην ΕΡΤ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Κ. Χατζηδάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Focus, εναντίον της ΕΡΤ δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία νοσταλγεί ακόμα την εποχή του "μαύρου". 'Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται με ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης. Η αλλεργία στην πολυφωνία και την αντίθετη άποψη συμβαδίζει με την απέχθεια για οτιδήποτε δημόσιο» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παππάς: Κεντρική θέση της ΝΔ το μαύρο στην ΕΡΤ

Η δρομολόγηση έρευνας για το «μαύρο» στην ΕΡΤ έχει ανησυχήσει πολλούς. Κεντρική θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα νέο «μαύρο», σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Συγκεριμένα, η δήλωση του υπουργού ΨΗΠΤΕ έχει ως εξής:

«Είναι φανερή, πλέον, η επιλογή της ΝΔ. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει το «μαύρο» του 2013 και να στηρίξει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Είναι προφανές ότι μια ΕΡΤ που αναβαθμίζεται τεχνολογικά, παράγει πρωτότυπο πρόγραμμα, καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα και δεν κουκουλώνει ειδήσεις, προκαλεί αλλεργία σε αρκετούς. Και όχι μόνο αυτό. Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του "μαύρου" στον Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς. Οι απώλειες του Δημοσίου θα υπολογιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν. Τον διακόπτη της αλήθειας δεν είναι σε θέση να τον κατεβάσουν» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.

Δείτε το βίντεο μετά το 5ο λεπτό:


iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news