facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα ισχύος τις επόμενες μέρες

Σε συναγερμό οι ελληνικές Αρχές για τρομοκρατικές επιθέσεις σε αμερικανικούς και ισραηλινούς στόχους, μετά τα όσα τραγικά γίνονται στην λωρίδα της Γάζας.

Η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη δώσει εντολές για αυξημένα μέτρα προστασίας σε πρεσβείες, σπίτια διπλωματών και ευρύτερους στόχους που έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και όλα αυτά ενώ ήδη υπάρχουν προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Οι εντολές που έχουν δοθεί, είναι για αυξημένη ετοιμότητα γύρω από την πρεσβεία του Ισραήλ, που το 2014 είχε γίνει και στόχος τρομοκρατικής ενέργειας από την «ομάδα λαϊκών αγωνιστών», αλλά και για το σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ, όπου και εκεί ο Ρουβίκωνας έφτασε και έφυγε πρόσφατα ανενόχλητος.

Τα ίδια ισχύουν και για την αμερικανική πρεσβεία και το σπίτι του Αμερικάνου πρέσβη, ενώ συν τοις άλλοις θα υπάρχουν γύρω από τους φερόμενους ως στόχους και αστυνομικοί με πολιτικά.

Και όλα αυτά στην σκιά των ανενόχλητων επιθέσεων του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Γαλλίας στο κέντρο της Αθήνας και πριν από μερικές ώρες έξω από το σπίτι της πρέσβειρας της Αυστρίας με μηχανάκια, χωρίς να γίνει το παραμικρό από αστυνομικής πλευράς.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα οι αστυνομικοί γύρω από τους αμερικανικούς και τους ισραηλινούς στόχους ειδικά τη νύχτα.

thepressroom

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news