facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Π. Καμμένος: Η ομηρία των δύο στρατιωτικών θέμα της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ

Το θέμα της παράνομης κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών έθεσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στο άτυπο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάνοντας και πάλι λόγο για ομηρία και υπογραμμίζοντας ότι το θέμα δεν είναι διμερές, αλλά αφορά την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

«Στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέσαμε, για άλλη μια φορά, το θέμα της παράνομης ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών, του αξιωματικού και του υπαξιωματικού, που βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης» αναφέρει σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου ο υπουργός, σημειώνοντας πως «αυτοί οι αξιωματικοί δεν είναι μόνο Έλληνες αξιωματικοί, είναι αξιωματικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που φύλαγαν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι αξιωματικοί και στελέχη του ΝΑΤΟ, που εκτελούσαν και εκτελούν, όπως όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις, αποστολές της Συμμαχίας».

Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορεί να θεωρείται διμερές θέμα, ξεκαθαρίζει. «Το θέμα της συνέχισης της παράνομης κράτησης, χωρίς απόδοση κατηγοριών, των δύο στελεχών μας. Είναι ένα θέμα που αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση και βεβαίως το ΝΑΤΟ. Περισσότερες από 66 ημέρες παράνομης κράτησης, από μία χώρα, η οποία θέλει να μπει στην Ευρώπη και συνεχίζει να αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ» καταλήγει.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news