facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Σπαρτινός (ΣΥΡΙΖΑ): Οταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, δεν εννοούσαμε κανένα κατάστημα [βίντεο]

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ήταν ένα από τα κεντρικά συνθήματα που χρησιμοποιούσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

Πλέον βρίσκονται στην κυβέρνηση και η πραγματικότητα έχει αναγκάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χαμηλώσει το συγκεκριμένο σύνθημα. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον πως το σχολιάζουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, ο οποιίος όταν ρωτήθηκε και για το επίμαχο προεκλογικό σύνθημα, είπε πως όσοι το έλεγαν εννοούσαν τις πρώτες κατοικίες και όχι τα καταστήματα. «Ουδέποτε η κυβέρνηση έλεγε προεκλογικά κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη. Ελεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη εννοώντας την πρώτη κατοικία» είπε ο κύριος Σπαρτινός.

Το πρωί μίλησε στον ΑΝΤ1 και απάντησε ξανά για το σύνθημα.



Μιλώντας το 2015 σε τοπικό ραδιοσταθμό της Πάρτας, ο κ. Σπαρτινός ερωτηθείς για το προεκλογικό σύνθημα που είχε αναφέρει και ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» , είπε ότι ήταν ένα σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια!

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news