facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Β. Λεβέντης: Το Σκοπιανό πάει για προδοσία, θα ψηφίσουν ΚΚΕ και Γεννηματά

«Το Σκοπιανό πάει για προδοσία, θα περάσει και ας μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, καθώς το ΚΚΕ και η Γεννηματά είναι έτοιμοι να ψηφίσουν αν φύγουν τα αλυτρωτικά στοιχεία» υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, οποίος το απόγευμα θα ενημερωθεί από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε επίσης επίθεση κατά «Παυλόπουλου, Τσίπρα, Καμμένου με αφορμή την επιθετική ρητορική που έχουν υιοθετήσει στα ελληνοτουρκικά» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το πινγκ πονγκ των χαρακτηρισμών δεν βοηθάει. Ούτε ο κ. Παυλόπουλος πρέπει κάθε μέρα, όπου πηγαίνει να απαντάει. Να είμαστε πιο φειδωλοί στις δηλώσεις».
Τέλος χαρακτήρισε «βλακεία» και «εξευτελισμό» το σενάριο περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους οκτώ που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές κατά του πρωθυπουργού: «Ύποπτο το ότι δεν έχει διαψεύσει ο Τσίπρας την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους “8”» υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης
naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news