facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ευθεία πολεμική απειλή Τουρκίας: «Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα, θα πάρουμε εκδίκηση για τους παππούδες μας»

Ιαχές πολέμου και νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτόξευσε ο επικεφαλής σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ.

Όπως έχουμε αναφέρει, μπορει για κάποιους ο συγκεκριμένος τύπος να είναι γραφικός, μην ξεχνάμε όμως πως πρόκειται για το δεξί χέρι του Ερντογάν, αυτό τα λέει όλα.

Ο Μπουλούτ δήλωσε πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

Την ίδια στιγμή, η υποκρισία των Τούρκων συνεχίζεται. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Τούρκο ομόλογό του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, χειριστή του Mirage 2000-5 που κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία του κ. Γιλντιρίμ, που θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας κατά την επόμενη περίοδο και να ενισχύσουν το διάλογο των δύο χωρών στο μέλλον.

Επιπλέον, οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν για τη συνεργασία για την εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν.

Τι σχέση η Ελλάδα με το δίκτυο Γκιουλέν και πως θα το εξαρθρώσουμε; Δύσβατα μονοπάτια και ριψοκίνδυνη εξωτερική πολιτική από τον Α. Τσίπρα.

pentapostagma

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news