facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ποτάμι: Πόσες φορές ακόμα θα «σώσει» ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Καμμένο;

Για «διάσωση» του Πάνου Καμμένου από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, κάνει λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή της Βουλής απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.

Η μήνυση αφορούσε σχόλιο που είχε αναρτήσει στο Twitter ο υπουργός Άμυνας στις 6/11/2017, με αφορμή το debate των υποψηφίων για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μάθαμε ότι, αν είσαι Υπουργός και ειδικά ο κ. Καμμένος, μπορείς να συκοφαντείς ελεύθερα στα social media, γνωρίζοντας ότι θα έρθει μετά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα σε καλύψει και ότι αυτό είναι στα πλαίσια των υπουργικών σου καθηκόντων» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρώτάς σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής και συνέχισε:

«Ετσι όμως, η βιομηχανία της λάσπης θα συνεχίσει να υπάρχει, καθότι κανένας δεν θα μπορεί να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια».

kathimerini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news