facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλουν την Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης: «Τα ψέματα τελείωσαν»

Ηχηρές καταγγελίες κατά της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, κάνει το σωματείο εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οπως καταγγέλλουν η κα Παπασπύρου συνέστησε έλεγχο μόνο για τα μάτια του κόσμου αφού οι επιθεωρητές του κλιμακίου «δεν έχουν καταφέρει εδώ και 125 ημέρες να βρουν τον δρόμο για το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ». Παράλληλα προειδοποιούν ότι ξεκινούν να δίνουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία τα οποία αρνείται η κα Παπασπύρου να ερευνήσει.
Κατηγορούν δε την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκηση ότι «αντί να διερευνά την αλήθεια, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης, στοχοποίησης και μείωσης των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ
«Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κυρία Μαρία Παπασπύρου, δυστυχώς για την ίδια και τον θεσμό που θα έπρεπε να υπηρετεί, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης, στοχοποίησης και μείωσης των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, αντί να διερευνά την Αλήθεια.
Επειδή καμία καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων δεν έχει διερευνηθεί έως και σήμερα από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, παρά την σχετική εντολή της Εισαγγελίας Διαφθοράς για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Επειδή αποδεικνύεται πλέον στην πράξη ότι η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης συνέστησε στις 12/12/2017 Μεικτό Κλιμάκιο Ελέγχου για την χρονική περίοδο 2016-2018, αποκλειστικά και μόνο «για τα μάτια του κόσμου», αφού οι Επιθεωρητές του κλιμακίου δεν έχουν καταφέρει εδώ και 125 ημέρες να βρουν τον δρόμο για το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Επειδή οι Εργαζόμενοι γινόμαστε θεατές ενός αναξιοπρεπούς κρυφτού μεταξύ της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης και του «αόρατου» κλιμακίου της, όπου ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον και όλοι μαζί παρεμποδίζουν την Εισαγγελική Έρευνα.
Το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ξεκινάει πλέον να δίνει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία τα οποία αρνείται η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης μέχρι και σήμερα να ερευνήσει, προκειμένου να φτάσουν στη Δικαιοσύνη αλλά και να γνωρίζουν οι Έλληνες Πολίτες τι πραγματικά συμβαίνει ώστε να δοθούν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
  • Γιατί τον Δεκέμβριο του 2017 η Διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. άλλαξε ηλεκτρονικές κλειδαριές και κωδικούς πρόσβασης στον Server Room του Οργανισμού, δίνοντας αποκλειστική πρόσβαση στην παράνομη εταιρεία φύλαξης;
  • Γιατί δηλαδή δύο μήνες πριν την απομάκρυνση της παράνομης εταιρείας φύλαξης παραδόθηκαν αποκλειστικά σε αυτήν όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία του Οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών αρχείων ασθενών, οικονομικών στοιχείων, εμπιστευτικών στοιχείων καθώς και στοιχείων αναρτήσεων, αποκλείοντας από την πρόσβαση τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπαλλήλους;
  • Γιατί αυτή η συγκεκριμένη ενέργεια εκ μέρους της Διοίκησης συμπίπτει χρονικά με την τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., έτους 2017 , προκειμένου να δοθούν παρανόμως επιπλέον δύο (2) εκατομμύρια Ευρώ στην παράνομη εταιρεία φύλαξης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.;
  • Γιατί η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και το Κλιμάκιο της αφήνει συστηματικά έξω από το κάδρο ελέγχου την παράνομη εταιρεία, δεν ερευνά τις ενέργειές της εντός των χώρων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., δεν ερευνά την διαδρομή του χρήματος που παρανόμως έλαβε η συγκεκριμένη εταιρεία και αντί αυτού πιέζει υπαλλήλους, χειραγωγεί καταθέσεις και κατασκευάζει πορίσματα προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων;
Αυτά είναι μόνο η αρχή. Τα στοιχεία του Σωματείου Εργαζομένων είναι πολλά και αδιάσειστα.
Έρχονται και άλλα».
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news