facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Νέο μήνυμα Καμμένου στον Ερντογάν: Αν επιθυμεί όντως την ειρήνη, να απελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς

Το αίτημά του προς τον Τούρκο Πρόεδρο για απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο τίποτα άλλο.

"Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την τελευταία ανακοίνωση του Ερντογάν για ειρηνική συμβίωση και θα πράξουμε και εμείς από την πλευρά μας τα πάντα γι αυτό. Αλλά από εκεί και πέρα η πιστή τήρηση των διεθνών συμφωνιών, του διεθνούς δικαίου, ο σεβασμός των συνόρων και η αποδοχή της εθνικής ακεραιότητας και κυριαρχίας είναι προτεραιότητα για να υπάρξει ειρηνική συνύπαρξη" τόνισε ο κ. Καμμένος.

'Η Ελλάδα προσπαθεί να χτίσει με ειρηνικά μέσα, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει ούτε ένα χιλιοστό απέναντι σε οποιεσδήποτε προκλήσεις. Τα δυο στελέχη που βρίσκονται όμηροι και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα ότι είναι όμηροι. Αυτό μετά την τελευταία συνέντευξη του Προέδρου Ερντογάν. Αν επιθυμεί όντως την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς και την ειρηνική συμβίωση, η μόνη πράξη που μπορεί να βοηθήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η άμεση απελευθέρωση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news