facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Σιμορέλης (ΣΥΡΙΖΑ): Κακώς έκαναν τη βόλτα τους και σήκωσαν τη σημαία

«Κακώς έκαναν τη βόλτα τους και σήκωσαν τη σημαία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τους τρεις νεαρούς που ύψωσαν σημαίες σε πέντε βραχονησίδες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

«Στο σπίτι μου βγάζω τη σημαία όπου θέλω, η σημαία δεν είναι πανί να το σηκώσουμε στο Καραϊσκάκη και στο Παναθηναϊκό στάδιο» τόνισε ο κ. Σιμορέλης.

«Παλαιός στρατιωτικός μου είπε: ''όταν σηκώνεις τη σημαία δεν την αφήνεις και φεύγεις, κάθεσαι την υπερασπίζεσαι, δεν κάνεις τη βολτίτσα σου και φεύγεις''». «Δεν πάω βολτίτσα, κάνω το χαβά μου και μετά λέω: ''τρέξε να συ να την υπερασπιστείς (τη σημαία)''» σημείωσε.

«Όλοι μας, ξεκινάω από εμάς τους πολιτικούς, να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε, να μιλάμε λιγότερο, να προσέχουμε» παρατήρησε ο κ. Σιμορέλης.

«Ζούμε μέρες δύσκολες, ταραγμένες, αλλά μένω στο ότι ο Μακρόν και η Κομισιόν στηρίζουν την Ελλάδα, και ότι η ΕΕ ανέφερε ότι η Τουρκία απομακρύνεται από την Ευρώπη» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρωθυπουργός έστειλε πολλά μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις, το μήνυμα ότι αλλάζουμε σελίδα» δήλωσε εξάλλου για την ομιλία του κ. Τσίπρα στο Καστελόριζο.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news