facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Συνεχίζει τα ψέματα ο Πολάκης για να καλύψει την υποδιοικήτρια σε νοσοκομείο-φάντασμα

Νέα στοιχεία για την διατήρηση επί ένα χρόνο της έμμισθης θέσης της υποδιοικήτριας στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος της Πάτρας, το αποκαλούμενο και νοσοκομείο-φάντασμα από τους υγειονομικούς της περιοχής, καθώς έχει συγχωνευθεί εξ ολοκλήρου με το Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και συνεπώς δεν υφίσταται αυτόνομο, αποκαλύπτει το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας". 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, τη Μεγάλη Τρίτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) κατήγγειλε ότι παρά την ουσιαστική κατάργηση του νοσοκομείου νοσημάτων θώρακος, παραμένει σε ισχύ ο Οργανισμός του με αποτέλεσμα να διατηρεί τη θέση της, και να αμείβεται κανονικά, η υποδιοικήτρια -στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα που είχε τοποθετηθεί επικεφαλής στο νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Για την ίδια αποκάλυψε επίσης η ΠΟΕΔΗΝ ότι επί 23 χρόνια που εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια στο Νοσοκομείο του Ρίου ελάμβανε παρανόμως και τη σύνταξη του στρατιωτικού πατέρα της. Όταν αιτήθηκε τη δική της σύνταξη και διαπιστώθηκε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ότι ήταν ήδη... συνταξιούχος τής καταλογίστηκε να επιστρέψει το ποσό των 43.000 ευρώ αλλά με μια φορολογική μεταχείριση που εντυπωσιάζει: η επιστροφή θα γίνεται επί χρόνια ολόκληρα με παρακράτηση του ποσού των 250 ευρώ το μήνα από τη δική της σύνταξη - σημειωτέον ότι η παρακράτηση γίνεται απο τον μισθό που λαμβάνει ως υποδιοικήτρια. 

Τη χλιαρή απάντηση της υποδιοικήτριας μια ημέρα μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, με αοριστολογίες και απειλές περί μηνύσεων αλλά χωρίς καμία επί της ουσίας απάντηση, ακολούθησε η -συνήθης- μέσω facebook παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολακη. 

«Η Αναπλ διοικήτρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου καθώς η υποδιοικήτρια του Αγ Αντρέα είναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδώ και πολύ καιρό !!!!» Έγραψε ο κ. Πολάκης και ολοκλήρωσε την ανάρτηση του με το γνωστό προκλητικό ύφος του απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ "Καταλαβες ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμού Γιαννακο;;;;ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ .......Είναι σκληρό να μην μπορείς να τάξεις διορισμούς πιά, αλλά θα μάθεις να ζεις με αυτο". 

 

Σε άδεια κύησης εδώ και έξι ημέρες 


Ωστόσο, όπως καταγγέλλει σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου δεν βρίσκεται σε άδεια κυήσεως και ανατροφής του τέκνου της εδώ και πολύ καιρό παρά μόνο τις τελευταίες έξι ημέρες! 

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, άδεια κύησης κατέθεσε την επόμενη της καταγγελίας της ΠΟΕΔΗΝ, δηλαδή τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο και καλεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις αντί να κάνει μέσω facebook, υβριστικού περιεχομένου ανάρτηση που δεν τιμά έναν υπουργό και έναν πολιτικό που θέλει να λέγεται "αριστερός" και απαντά, όχι στα καταγγελλόμενα και δυστυχώς συλλαμβάνεται ψευδόμενος». 


Η απάντηση της ΠΟΕΔΗΝ 

«Η καλύτερή μας απάντηση στις ύβρεις και τα ψέματα του κου Πολάκη για το Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε στις 3/4/2018 για την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φάντασμα των Πατρών, αποτελεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» Πατρών. Ελπίζουμε όλοι οι φοροπληγέντες Έλληνες πολίτες να τύχουν της ίδιας φορολογικής μεταχείρισης που έτυχε η εν λόγω Διοικήτρια για οφειλές στο Δημόσιο» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news