facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θυμήσου τι έλεγες όταν ήρθες στο νησί μας

Τη δική του απάντηση στον Πάνο Καμμένο έδωσε ο ένας εκ των τριών νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα.
Μάλιστα ο νεαρός Χαράλαμπος Τσαγαλάς επιτίθεται στον υπουργό Αμυνας για τα όσα είπε στη Βουλή και του απαντάει ακόμα πως διασφαλίζει ότι θα υπερασπιστεί με το αίμα του τη σημαία. Ο νεαρός αποκάλυψε ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή» όπως αναφέρει.
Συγκεκριμένα ο νεαρός έγραψε (σ.σ. διατηρείται η σύνταξη και ορθογραφία του κειμένου):
ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΕΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΗΛΑΑΑΣ θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωριζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφηλακι και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΎΝΗΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ηρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!
Υπενθυμίζεται πως χθες ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής ουσιαστικά «άδειασε» τους τρεις νεαρούς για την κίνησή τους να υψώσουν σημαία στη βραχονησίδα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας για την κίνηση των τριών φίλων είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει. Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news