facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τηλεοπτικό συνεργείο ήθελε να πάει στα Ίμια με “καπετάνιο” ΥΠΑΞ του ΠΝ και επενέβη η ΕΥΠ!

Ξαναζούμε την πορεία που οδήγησε στη κρίση των Ιμίων; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά πολλά γεγονότα που συνέβησαν τότε επαναλαμβάνονται με ομοιότητα που προβληματίζει.

Τότε, το 1996, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός είχε δείξει τους βατραχανθρώπους πάνω στα Ίμια. Η Τουρκία το ήξερε φυσικά, αλλά είναι άλλο αυτό κι άλλο να μεταδίδονται εικόνες στην τηλεόραση. Τότε αμέσως τέθηκε η απαίτηση αποχώρησης των βατραχανθρώπων και η κρίση κλιμακώθηκε ραγδαία με τα γνωστά αποτελέσματα.

Από χθες άλλος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται στη Κάλυμνο και προσπάθησε να πάει στις βραχονησίδες. Κανένας από τους ντόπιους δεν προσφέρθηκε να κάνει την “αποστολή”,γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να γίνει…

Τελικά στην υπόθεση ενεπλάκη υπαξιωματικός του ΠΝ που προσφέρθηκε να πάει το τηλεοπτικό συνεργείο πέριξ των Ιμίων. Δόθηκε ραντεβού για απόπλου, αλλά λίγο πριν ο υπαξιωματικός βάλει μπροστά τις μηχανές του ταχυπλόου, εμφανίστηκε “ομάδα” -μάλλον της ΕΥΠ- η οποία “ευγενικά” μεν αλλά…αποφασιστικά ακύρωσε την “αποστολή”.

Περιττό να αναφέρουμε ότι στο ΓΕΝ οι φωνές από γραφεία ανωτάτων ακούστηκαν …μέχρι την Κάλυμνο!

militaire

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news