facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Απειλές Ρουβίκωνα: Πολλαπλάσιες επιθέσεις για κάθε σύλληψη (βίντεο)

Mε απειλές για πολλαπλάσιες επιθέσεις για κάθε σύλληψη ή δίωξη μέλους του Ρουβίκωνα απαντά η οργάνωση στη σύλληψη ηγετικού στελέχους της για την επίθεση στο Βρετανικό Συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη.

Μέλος της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας αναφέρει ότι πληροφορήθηκε πως και ο ίδιος ταυτοποιήθηκε, για την επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία, και προειδοποιεί:

«Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, δέκα δράσεις κανονίζονται».

«Παρασκευή βράδυ συνελήφθη σύντροφος της ομάδας για την παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο ύστερα από μήνυση του προέδρου του συμβουλίου. Πήγαν και τον πήραν ασφαλίτες από τον χώρο της εργασίας του. Σήμερα ενημερώθηκα ότι με "ταυτοποίησαν" για την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία. Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, ΔΕΚΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ» αναφέρει χαρακτηριστικά το μέλος του Ρουβίκωνα.

Ας σημειωθεί ότι από την επεξεργασία του υλικού, ταυτοποιήθηκε το μέλος του Ρουβίκωνα ο οποίος θεωρείται από τα πιο κεντρικά, με πλούσια δράση. Έχει συλληφθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το βίντεο του Ρουβίκωνα με την επίθεση στο Βρετανικό Συμβούλιο



skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news