facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

«Όχι» του Ερντογάν και στον Πούτιν για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Αχιλλέας Πατσούκας, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος Πρόεδρς Βλάντιμιρ Πούτιν στην Άγκυρα ο τελευταίος φέρεται να έθεσε στον Τούρκο ομόλογο του το θέμα της απελευθέρωσης των Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης.

Η απάντηση του Τούρκου Πορέδρου ήταν άμεση και αρνητική. Συγκεκριμένα ο Ερντογάν σύμφωνα με τις πληροφορίες του ανέφερε πως δεν σκοπεύει να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιωτικούς καθώς η Αθήνα έχει στην κατοχή της του 8 Τούρκους αξιωματικούς που συμμετείχαν στο τουρκικό πραξικόπημα την έκδοση των οποίον το Ερντογάν επιθυμεί διακαώς.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται πως κράτησε την υπόσχεση του απέναντι στον Έλληνας πρωθυπουργό να θίξει το θέμα των στρατιωτικών στον Ερντογάν παίρνοντας ωστόσο αρνητική απάντηση.

Να σημειωθεί πως ο Τούρκος Πρόεδρος χρησιμοποίησε ένα επιχείρημα που αντιτίθεται στην θέση της Άγκυρας πως δεν σχετίζεται η έκδοση των 8 με το θέμα των στρατιωτικών.


neaselida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news