facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πάτρα: Κάτοικοι μηνύουν Δήμο,Περιφέρεια,Υπουργούς για το μεταναστευτικό

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφορά σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος εξ αιτίας της παρουσίας των μεταναστών, προχωρούν οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής, μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των προέδρων που πραγματοποιήθηκε χθες.

Παράλληλα αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας τους για την λύση του προβλήματος, ενώ εκφράζουν την ανησυχία τους για την εισβολή μεταναστών στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, και ρωτούν το Δήμο σε ενέργειες προτίθεται να προβεί για την περιφρούρησή του.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Σήμερα Τετάρτη 25/4/2018 (χθες) συνήλθαν σε συνεδρίαση οι πρόεδροι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νοτίου Διαμερίσματος και αποφάσισαν τα κάτωθι:

1) Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι και στην ευρύτερη περιοχή στο Νότιο Διαμέρισμα από την παρουσία των μεταναστών.

2) Ερώτηση προς τον Δήμο Πατρέων τι προτίθεται να κάνει για την περιφρούρηση των Παλαιών Σφαγείων μετά την εισβολή των μεταναστών στον χώρο?

3) Καλούμε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους να πιέσουν την κυβέρνηση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος των μεταναστών στην Πάτρα.

4) Ο Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι αποφάσισαν ότι ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής μας θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ»

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news