facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά

Πέθανε στις 11.52 π.μ, ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, που πυροβόλησαν δύο φορές ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του, στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Νοσηλευόταν για 18 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Έφερε τραύματα στη σπονδυλική στήλη και σε πολλά εσωτερικά όργανα ενώ οι χειρουργοί του είχαν αφαιρέσει ένα νεφρό.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή και από την αρχή της νοσηλείας του, του είχαν χορηγηθεί συνολικά 32 μονάδες αίματος.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας τη σταθερή πορεία που είχε μέχρι πρότινος και οι οικείοι του ήταν προετοιμασμένοι για το θάνατό του.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του επιχειρηματία εξέφρασε στο twitter o επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Στο tweet του κάνει λόγο για ακόμα ένα θύμα της ιδεοληψίας των υπουργών Τόσκα και Παρασκευόπουλου.

«Δεν άντεξε τελικά ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Άλλη μια μαύρη σελίδα στον βαρύ τόμο της εγκληματικότητας που μαστίζει την κοινωνία. Άλλη μια θανατηφόρα παρενέργεια της ιδεοληψίας υπουργών τύπου Τόσκα & Παρασκευόπουλου. Συλλυπητήρια στη γυναίκα, τα τρία παιδιά του, τους φίλους του» έγραψε χαρακτηριστικά.



skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news