facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Βέλη μέσω twitter αντάλλαξαν Δ. Τζανακόπουλος - Μ. Σχοινάς

Η ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών «άναψε φωτιές» καθώς στη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς για ελλιπή κάλυψη της συγχρηματοδότησης από την Ε.Ε. του έργου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προκαλώντας και νέα παρέμβαση του κ. Σχοινά.
Αρχικά ο κ. Σχοινάς χαρακτήρισε λυπηρό «ότι η συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων. Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της Ε.Ε. στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας».
Κληθείς να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον κάλεσε να είναι «λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter». Παρέθεσε τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού στην ομιλία του στα εγκαίνια «το έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα έχει συνολικό προϋπολογισμό 245 εκατ. ευρώ και πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΕ και με τη χρηματοδοτική στήριξη της ΕTE».
Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Σχοινά που σχολίασε ότι «η αναφορά στην κάλυψη - και όχι στην ομιλία του ΠΘ - των εγκαινίων ήταν σαφής. Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των διορύγων στα Τεμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου Κορίνα Κρέτσου και την δέουσα προβολή της Ε.Ε. ακόμη σαφέστερη».
naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news