facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

TRT: Μουσουλμάνοι καλούν Αθήνα να ολοκληρώσει την κατασκευή του τζαμιού

Σε επικρίσεις για την ελληνική αναβλητικότητα σε ό,τι αφορά την ανέγερση του τεμένους των Αθηνών στο Βοτανικό, προβαίνει το τουρκικό κανάλι TRT World σε μια «ιδιαίτερη» συγκυρία σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. 

«Η ελληνική πρωτεύουσα υποτίθεται ότι σήμερα θα είχε ετοιμάσει το πρώτο επίσημο τζαμί της, αλλά οι καθυστερήσεις στην κατασκευή την καθιστούν τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς επίσημο τζαμί» σχολιάζει η ανταποκρίτρια του καναλιού.

Οι εργασίες, προσθέτει, προορίζονταν να ολοκληρωθούν έως τον Απρίλιο του 2017, αλλά οδεύουμε από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, και η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ακόμα παράσχει εξηγήσεις.

«Όταν τελειώσει, το τζαμί θα είναι το πρώτο που θα κοσμεί την πόλη από τότε που οι Οθωμανοί έφυγαν από την Αθήνα το 1833» προσθέτει το τουρκικό κανάλι.

«Η Άννα Στάμου προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ. Είπε ότι το τζαμί θα φέρει αξιοπρέπεια στους Μουσουλμάνους της πόλης» αναφέρεται στο ρεπορτάζ. 

«Όταν ασκείτε τη θρησκεία σας αν είστε Μουσουλμάνος, πηγαίνετε σε ένα υπόγειο, αν είστε Χριστιανός τότε πηγαίνετε σε μια όμορφη εκκλησία» δήλωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφου του TRT η κ. Στάμου. 



skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news