facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Γιαγτζόγλου -Το απίστευτο... τρικ του υπ. Δικαιοσύνης

Την τακτική του...στρίβειν δια του αρραβώνος έκανε πράξη το υπουργείο Δικαιοσύνης στην υπόθεση της μεταγωγής του Κ. Γιατζόγλου, κατηγορουμένου για την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο.
Μετά την πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού και η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα υποδίκων. (σ.σ τώρα είναι μεικτή φυλακή, φιλοξενεί δηλαδή και κατάδικους και υπόδικους)
Σε αυτό αυτό το πλαίσιο θα φύγουν από τον Κορυδαλλό 52 κατάδικοι και θα εισέλθουν 27 υπόδικοι, μεταξύ των οποίων και ο Κ. Γιατζόγλου, ο οποίος αναμένεται να μεταχθεί στις 10 Απριλίου.
Στο άκουσμα της απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι σχολίαζαν σκωπτικά: “Δηλαδή θα μεταταγούν από τις φυλακές Κορυδαλλού οι καταδικασμένοι ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς; Αυτοί που τώρα κρατούν την φυλακή και το περασμένο Σάββατο την κατέλαβαν μέσα σε τρία λεπτά; Μένει να δούμε πως θα γίνει αυτό....”
Η αστυνομία πάντως είναι σε επιφυλακή, μετά τις “επιδρομές” αντιεξουσιαστών, αφού περιμένουν νέα χτυπήματα με αφορμή την μεταγωγή του Κ. Γιατζόγλου, για την οποία, παράγοντες του υπουργείου διαβεβαίωναν ότι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, που ήδη έφυγε. Και επειδή δεν έγινε, οι σύντροφοι του Κ. Γιατζόγλου προτίμησαν να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά...
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής:
Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news