facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Διακοπή πρωταθλήματος επ' αόριστον ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης

Τη διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επ΄ αόριστον ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα μετά τα θλιβερά γεγονότα στην Τούμπα και τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν – όπως είπε - συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου και τη Λίγκα. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού Grexit , είπε ότι «τα πάντα είναι στο τραπέζι».

«Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA. Δεν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα αν δεν υπάρχει ένα σαφές πλαίσιο συμφωνημένο απ΄ όλους» πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Πάμε, υποστήριξε ο κ. Βασιλείαδης, σε μία επ΄ αόριστον διακοπή. «Μιλάμε με την UEFA. Είναι όλοι σοκαρισμένοι, όπως και εμείς», σημείωσε.

Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως «η κυβέρνηση εδώ και 3 χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά. Μένουν πολλά περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνέψει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος».

Μάλιστα υποστήριξε πως η κυβέρνηση αναλαμβάνει με αυτό τον τρόπο και το πολιτικό κόστος. «Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί» πρόσθεσε.

Ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να σταματήσει η προσπάθειά της για εξυγίανση του ποδοσφαίρου και διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες για την Εθνική Ομάδα.

Αυστηρές ποινές για όλους

Ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε ακόμη ότι οι ποινές θα έιναι αυστηρές για όλους και θα πρέπει - όπως είπε - να υπάρξει και ένα πλαίσιο που θα είναι ακόμα αυστηρότερες.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news