facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Πορεία συνταξιούχων με σφυρίχτρες στο Μέγαρο Μαξίμου -«Οχι» στις περικοπές [εικόνες & βίντεο]

Εξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτήν την ώρα οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας που διαμαρτύρονται για την περικοπή της Επικουρησής τους.
Οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας καταγγέλλουν ότι παρανόμως σταμάτησε να τους καταβάλλεται τους τελευταίους μήνες η επικούρησή τους και συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2017.
Το ζήτημα αφορά 16.500 συνταξιούχους της Εθνικής που, όπως λένε, δεν φθάνει που βλέπουν τις συντάξεις τους «κουτσουρεμένες», με τη διακοπή της καταβολής της επικούρησης χάνουν ακόμα, ο καθένας, 450 ευρώ κάθε μήνα. Η επικούρηση ήταν ειδικός λογαριασμός που υπήρχε και λειτουργούσε στην τράπεζα από το 1949.
Σε αυτόν κατέβαλλαν εισφορές τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η τράπεζα. Πλέον η ΕΤΕ δεν καταβάλλει την εισφορά της, αφού θεωρήθηκε ειδική, έξτρα παροχή προς τους συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας. 
Οι συνταξιούχοι στην αρχή της Ηρώδη του Αττικού, λίγα μέτρα πρίν απο το Μέγαρο Μαξίμου. Μία κλούβα των ΜΑΤ εμποδίζει την προσβασή τους.
]
Βίντεο απο την στιγμή που η πορεία ήταν στην Σταδίου και οι διαδηλωτές συνταξιούχοι της ΕΤΕ κατευθύνονταν προς το Μέγαρο Μαξίμου.




iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news