facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Στις καλένδες η δίκη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Μετά από ακροαματική διαδικασία που έχει διαρκέσει ήδη ενάμισι χρόνο η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, λόγω αποχής της προέδρου του Δικαστηρίου και ελλείψει αναπληρώσεώς της από άλλο δικαστικό λειτουργό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε σε δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοικήσεως Άγγελου Φιλιππίδη ορίστηκε να ξεκινήσει εκ νέου με άλλη δικαστική σύνθεση τον προσεχή Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου.

Η πρόεδρος της δίκης Μαρία Κουτέρη, κατά της οποίας είχε ήδη υποβληθεί αίτημα εξαίρεσης, υπέβαλε μόνη της δήλωση αποχής η οποία και έγινε δεκτή με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί καθώς λόγω ελλείψεων σε δικαστές δεν είχε οριστεί αναπληρωτής σε αυτή τη δίκη όπως και σε πολλές άλλες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του Τ.Τ που έχει διαρκέσει ενάμισυ χρόνο είχε αναλωθεί σε διαδικαστικά θέματα κατά κύριο λόγο και δεν είχε ολοκληρωθεί ούτε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news