facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Η Παπασπύρου… ξέχασε να συστήσει κλιμάκιο ελέγχου για το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ μετέβη χθες στα γραφεία της Γενικής Επιθεώρησης Δημοσίας Διοίκησης, όπου και συναντήθηκε με την Γενική Επιθεωρήτρια, Μαρία Παπασπύρου με σκοπό να της… θυμίσει να συστήσει κλιμάκιο ελέγχου για το Κέντρο Ελέγχου.
Σύμφωνα με το σωματείο, σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να λάβουν μία επίσημη ενημέρωση από την Γενική Επιθεωρήτρια. Μία ενημέρωση αναφορικά με τη δημόσια δήλωσή της, ότι έχει ήδη συσταθεί κλιμάκιο ελέγχου από τις 12/12/2017 στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την Εισαγγελία Διαφθοράς, προκειμένου να διερευνηθούν οι σοβαρότατες καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, που αφορούν ζητήματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος (για τη χρονική περίοδο 2016 έως και σήμερα). Οι καταγγελίες αυτές αυτές είναι εις γνώση της ίδιας από τον Ιούλιο του 2017.
Το σωματείο επεσήμανε στην κα Παπασπυρου το γεγονός, ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεκινήσει κανένας έλεγχος για την επι της ουσίας διερεύνηση των καταγγελιών. Ζητήθηκε επίσης να τους δοθεί συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα ξεκινήσουν οι έρευνες, ωστόσο φαίνεται ότι η ίδια τους παρέπεμψε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη, δηλώνοντας αναρμόδια για την παρακολούθηση των ελέγχων.
Διαβάστε την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων:
ereportaz

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news