facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς την ώρα που συνελάμβαναν έναν άνδρα

Ενα περίεργο περστατικό έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή της Πηνείας στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα δύο άνδρες ρομά με βαρημένο ποινικό μητρώο, που έχουν απασχολήσει στην αστυνομία, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και τους παρεμπόδισαν να συλλάβουν έναν άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί στους δράστες κατά των αστυνομικών!..

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν αυτοί αντί γι αυτόν που τους επιτέθηκε και είναι δύο αδέλφια που ειχαν συλληφθεί πριν μισό μήνα σαν μέλη σπείρας που λεηλατούσε μαγαζιά της περιοχή της Γαστούνης, όμως την άλλη μέρα αφέθηκαν ελεύθεροι(!) με περιοριστικούς όρους.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, οι αστυνομικοί που ήταν σε περιπολία είδαν στο Λευκοχώρι, ένα αγόρι ηλικίας 13-14 ετών να οδηγεί μηχανάκι και θέλησαν το σταματήσουν για έλεγχο. Δεν σταμάτησε και οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν με το περιπολικό. Εκείνος τους οδήγησε στον πατέρα του, που βρισκόταν σε ένα χωράφι. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα έγγραφα για το δίκυκλο, αλλά ο άνδρας, αφού ζήτησε με έντονο ύφος τον λόγο, αρνούμενος να δώσει έγγραφα, τους είπε να φύγουν. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα και τους επιτέθηκε.

Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να του περάσουν χειροπέδες, εμφανίσθηκαν δύο άλλοι άνδρες, οι οποίοι επενέβησαν και τους παρεμπόδισαν, με αποτέλεσμα ο πρώτος να βρει ευκαιρία και να τραπεί σε φυγή, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και οι άλλοι δύο άντρες.

Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή. Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν η σύλληψη των δύο αδελφών. Οι δύο άνδρες κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ο δράστης του επεισοδίου, κηδεμόνας του ανήλικου που οδηγούσε το δίκυκλο.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί τραυματίσθηκαν ελαφρά και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news