facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Απειλές Ρουβίκωνα: Με το χώρο της υγείας δεν έχουμε τελειώσει

Σε νέα εισβολή σε δημόσιο χώρο, και για μια ακόμα φορά σε νοσοκομείο, προχώρησαν ανενόχλητοι οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα, απειλώντας και εκφοβίζοντας έναν ιατρό.

«Όπως υποσχεθήκαμε με το χώρο της υγείας δεν έχουμε τελειώσει» απειλεί η αναρχική οργάνωση στο κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε μια «παρέμβαση», όπως την αποκαλεί, κατά ενός εκ των διευθυντών κλινικής νοσοκομείου του Πειραιά.

Στο μακροσκελές κείμενό τους, οι αναρχικοί διεκδικούν, για πολλοστή φορά, το ρόλο αυτόκλητου «εκδικητή» υπεράνω του νόμου, λέγοντας ότι «ο δρόμος της νομιμότητας (ακόμα κι αν ως υπόθεση εργασίας θεωρούσαμε πως υπάρχει ο αντικειμενικός και ουδέτερος νόμος) είναι απροσπέλαστος».

Όσον αφορά την «παρέμβασή» τους στον διευθυντή της κλινικής, που πρέπει να σημειώθηκε στον απόηχο ανάλογων «παρεμβάσεων» που περιελάμβαναν απειλές και εκφοβισμούς, ο Ρουβίκωνας σημειώνει αυτάρεσκα ότι «το μήνυμα δεν είναι "θα σε βρει ο Ρουβίκωνας" (αν και για κάποιους ελάχιστους θα χτυπήσει αυτή η καμπάνα). Το μήνυμα είναι "για φαντάσου να έρθουν να σε βρουν οι γείτονες κάποιου που αν δεν σε πληρώσει θα κινδυνέψει να πεθάνει". Οι γείτονες που δεν είναι στον Ρουβίκωνα, ούτε αναρχικοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε τίποτα».

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news