facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Παρέμβαση ΗΠΑ για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς! Τζέφρι Πάιατ: Στηρίζουμε τις ελληνικές προσπάθειες

Ο Τζέφρι Πάιατ βρίσκεται το πρωί της Τρίτης (20.03.2018) στην Αδραβίδα για να παρακολουθήσει την πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος 2018. Κι από εκεί έκανε την παρέμβασή του για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.
«Οι ΗΠΑ είναι πλήρως αφοσιωμένες στο ζήτημα των δυο στρατιωτικών», δήλωσε ο Τζέφρι Πάιατ. Και σημείωσε με νόημα ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. «Υποστηρίζουμε τις ελληνικές ενέργειες για τη διατήρησης της επικοινωνίας με τις τουρκικές αρχές και ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα επιλυθεί σύντομα», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης.
Briefing @Hellenic_MOD @PanosKammenos and Chief Christos Christodoulou on U.S. participation in and importance of Greece's leadership in bringing countries from across Europe and wider region for in pursuit of shared defense goals and regional peace

Ο Τζέφρι Πάιατ στην Ανδραβίδα

Στην 117 πτέρυγα μάχης στην Αδραβίδα για να παρακολουθήσουν την πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος 2018 βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης τόσο ο Τζέφρι Πάιατ όσο και η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ.
Ο Αμερικανός πρέσβης μάλιστα έχει ήδη tweet-αρει δυο φωτογραφίες από την επίσκεψή του. Στην πρώτη είναι μαζί με την Βρετανίδα πρέσβη και την πρέσβη του Ισραήλ, Ιρίτ Μπέν-Άμπα.
Φωτογραφία από την Ανδραβίδα και τη συνάντησή της με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο tweet-αρε και η πρέσβης της Βρετανίας Κέιτ Σμιθ.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Είναι μεγάλη χαρά που αεροσκάφη της @RoyalAirForce συμμετέχουν φέτος στην Άσκηση .  Σε λίγο θα δω τους Βρετανούς πιλότους να συνεργαζόνται με τους συναδέλφους τους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και με άλλους συμμάχους & φίλους.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news