facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Δ. Καμμένος: Απάνθρωπες οι δηλώσεις Φίλη για τους δύο στρατιωτικούς

«Απάνθρωπη» χαρακτήρισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, τη δήλωση του Νίκου Φίλη ότι είναι «πολύ σημαντικό, αλλά όχι μείζον» το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.
«Είναι απάνθρωπες οι δηλώσεις του κ. Φίλη, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των γονιών και να έχω ένα κρατικό παράγοντα να λέει ότι δεν είναι μείζον ζήτημα, απαξιώνουμε έτσι την κατάσταση» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξέφρασε την άποψη πως η δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας αποτελεί «λάθος ανάγνωση». «Δεν είναι μείζον ζήτημα η επίθεση της τουρκικής ακταιωρού που μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα; Δεν είναι μείζον ζήτημα η τουρκική στάση στην κυπριακή ΑΟΖ; Δεν είναι μείζον ζήτημα που αιχμαλωτίστηκαν δυο αξιωματικοί, δυο δικοί μας άνθρωποι;» διερωτήθηκε. «Είναι μείζον το ζήτημα απασχολεί την κοινωνία όλη την ήμερα» πρόσθεσε.
«Να αναδείξουμε τη σημαντικότητα και να κάνουμε σωστή ανάγνωση... θα υπάρξει κλιμάκωση είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, οι συχνές επισκέψεις του Αμερικανού πρέσβη στο Πεντάγωνο δείχνουν κάτι» συμπλήρωσε ο βουλευτής.
naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news