facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Στάση εργασίας σήμερα στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Στάση εργασίας (1μμ-5μμ) και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, έχει κηρύξει για σήμερα, Τετάρτη το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν», διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται, λόγω των συνθηκών της γενικής εφημερίας.

Το Σωματείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί «black out», στο Νοσοκομείο, με «ράντζα και φορεία στους διαδρόμους όλων των κλινικών».

Σημειώνει επίσης ότι «όλες οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις δημιούργησαν και άρα γνωρίζουν το πρόβλημα και απαξιούν να δώσουν οποιαδήποτε λύση ανακούφισης για τους ασθενείς και το εξοντωμένο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό». Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν αποδέχονται «το άθλιο καθεστώς των ράντζων και την εργασιακή τους εξόντωση». Απαιτούν από το υπουργείο Υγείας «να φροντίσει άμεσα για την ασφαλή, ανθρώπινη, πολιτισμένη μεταχείριση των ασθενών» και διεκδικούν « αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κλινών του ΕΣΥ σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων (π.χ.Λοιμωδών), δημιουργία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δυτική Αθήνα, άμεσες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και τεχνικού και λοιπού προσωπικού για να καλυφτούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου μας».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news