facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Αρνείται ότι υπέκυψε σε εκβιασμό για τον Γιαγτζόγλου το υπ. Δικαιοσύνης

Για «άθλια δημαγωγία» της Ν.Δ., η οποία «αποδεικνύεται ανάξια των περιστάσεων» κάνει λόγο, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωση-απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα της μεταγωγής του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος κρατείτει ως ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, από τις φυλακές της Λάρισας σε αυτές του Κορυδαλλού.
Την Παρασκευή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέκρινε την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναδιοργάνωση των φυλακών της χώρας και την μετατροπή του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού σε φυλακή υποδίκων, γεγονός που θα οδηγήσει και στην επάνοδο του συγκεκριμένου κρατουμένου στην Αθήνα.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης κατηγορεί τη Ν.Δ. για «φθηνή ρητορεία τρόμου« και «φληναφήματα για "νόμο και τάξη"».
Αντίθετα, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «η κυβέρνηση, δουλεύει με υπευθυνότητα και ξεκάθαρη κατεύθυνση: την ασφάλεια των πολιτών, το κράτος δικαίου, τον ανθρωπισμό».
Επικρίνει δε τη Ν.Δ. ότι η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014, «ενώ παρίστανε την άτεγκτη, κατόπιν έτρεξε στο τέλος πανικόβλητη να νομοθετήσει ειδικά μάλιστα για την περίπτωση Ρωμανού».
naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news