facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Θέμα σε τουρκικά ΜΜΕ οι δηλώσεις Κατσίκη περί ανταλλαγής

Ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη σχετικά με μια πιθανή «ανταλλαγή» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους πρώην στρατιωτικούς που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα δημοσίευσε στον ιστότοπό της η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Σε αυτό γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του κ. Κατσίκη περί μιας πιθανής παράκαμψης της Δικαιοσύνης των δύο χωρών με απευθείας συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας. Ο συντάκτης του ρεπορτάζ σημειώνει ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναφέρεται ανοικτά.

Στο ρεπορτάζ, πάντως, υπογραμμίζεται ότι ο Κ. Κατσίκης εξέφρασε την συγκεκριμένη άποψη ως προσωπική και δεν την συνέδεσε με το κόμμα του, ενώ αναφέρεται και η έντονη αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου για τη δήλωση του συναδέλφου του, από τον οποίο ζήτησε να απολογηθεί στις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ανάλογου περιεχομένου αναρτήσεις, οι οποίες βασίζονται στο κείμενο του ανταποκριτή της Hurriyet στην Αθήνα, δημοσιεύουν και άλλες τουρκικές ιστοσελίδες.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news