facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης και 4 ακόμη άτομα

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης, έπειτα από τη χθεσινή εισβολή του με όπλο στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης αναζητείται για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα για παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο και όχι για το γεγονός ότι είχε μαζί του όπλο. Επίσης, αναζητούνται τέσσερα μέλη της προσωπικής του φρουράς.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πηγές του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη διενεργείται προανάκριση. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Οι φωτογραφίες από το περιστατικό έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ ένας ακόμη αγώνας για την Super League διακόπηκε οριστικά, μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ, εξαιτίας του χάους που προκλήθηκε από την απόφαση του διαιτητή να μην μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ.

Το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα όταν στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την Super League, ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Βαρέλα, όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ. Από κει και πέρα επικράτησε χάος, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας καθώς μετά την εισβολή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής αποχώρησε.
Η οριστική διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη αποφασίστηκε στις 11:30 το βράδυ, ακριβώς δύο ώρες από την στιγμή που το παιχνίδι διακόπηκε και οι ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

O υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.

liberal

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news