facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Φρουζής αποκαλύπτει τις σχέσεις της Novartis με υπουργούς

Το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis συνεχίζει να προκαλεί κλυδωνισμούς στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις της εταιρείας με υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους είναι πλέον καθημερινές και η Δικαιοσύνη καλείται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Kωνσταντίνος Φρουζής, εμφανίζεται ενώπιον στελεχών της εταιρίας, τον Ιούνιο του 2012, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ λέει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς.

Ο ίδιος, μέσω των δικηγόρων του, υποστηρίζει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Μιχάλης Φαράντος, «εδώ και πέντε, έξι ημέρες, το πανελλήνιο ασχολείται με την υπόθεση Novartis κεντρικό πρόσωπο της οποίας φέρεται να είναι ο κ. Φρουζής. Θα ανέμενε κανείς να έχει κληθεί από τους αρμοδίους προκειμένου να παράσχει τις εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και βεβαίως να λάβει γνώση της και κατηγορίας. Το γεγονός αυτό τον έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο και επιθυμεί να κληθεί το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA:


newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news