facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Χαμόγελα ικανοποίησης στη Θήβα για το στρατόπεδο – Απομακρύνονται τα σενάρια του λουκέτου

Τα ευχάριστα νέα από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έφεραν χαμόγελα ικανοποίησης στους τοπικούς φορείς και κατοίκους αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το στρατόπεδο. 
Συγκεκριμένα, οι νεότερες εξελίξεις κάνουν λόγο πως το Υπουργείο εν τέλει αποφάσισε να μη βάλει λουκέτο στρατόπεδο αλλά να φιλοξενούνται σε αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό των στρατευσίμων που προορίζονται να υπηρετήσουν τη θητεία τους στην Κύπρο και να εκπαιδεύονται οι εξ αναβολής νεοσύλλεκτοι.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και οι βουλευτές του νομού ενημέρωσαν σε νέα διευρυμένη σύσκεψη τους φορείς της Θήβας, για την απόφαση του υπουργείου Άμυνας. Παράλληλα, τοπικοί φορείς και κοινωνία παρά τα ευχάριστα νέα κάνουν λόγο πως δεν θα σταματήσουν να βρίσκονται σε επαγρύπνηση επί του θέματος αφού το στρατόπεδο αποτελεί πηγή ζωής για την περιοχή τους.
Τέλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος μετέφερε και τη δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας ότι θα παραμείνει στο στρατόπεδο της Θήβας το σύνολο των αξιωματικών που υπηρετεί μέχρι σήμερα στο κέντρο.
 evia365

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news