facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Απεργούν σήμερα (Δευτέρα) οι σχολικές καθαρίστριες - Συγκέντρωση στο Υπουργείο Εσωτερικών

Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα, Δευτέρα 12/2/2018, οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων.

Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα από όλη τη χώρα, που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, καλούν σε προσυγκέντρωση σήμερα, Δευτέρα, 12/2/2018, στις 11 π.μ. στην Ομόνοια και στη συνέχεια σε συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών. Η Πανελλαδική Γραμματεία σε ανακοίνωσή της αναδεικνύει ως επίκεντρο του αγώνα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο και την ανάγκη να δώσουν τη μάχη για ενιαία Συλλογική Σύμβαση στην καθαριότητα.

Σημειώνει ότι η λύση «τόσο στο πρόβλημα της επαρκούς καθαριότητας των σχολείων όσο και στο εργασιακό ζήτημα των εργαζομένων βρίσκεται στην άμεση μονιμοποίηση των καθαριστριών σε όλα τα σχολεία, με 8ωρη απασχόληση, στην κάλυψη των μεγάλων κενών που υπάρχουν στα σχολεία με νέες προσλήψεις». Τονίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα «βράζουν στο ίδιο καζάνι», ανεξάρτητα από το χώρο στον οποίο δουλεύουν και καλεί να ξεπεραστούν «οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα» και να συζητηθεί πλατιά στους χώρους δουλειάς η πρόταση για ενιαία Συλλογική Σύμβαση στον κλάδο.

newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news