facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε το αστρονομικό ποσό που οφείλουν οι Κρητικοί στην ΔΕΗ

Το αστρονομικό ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι χρωστούν οι Κρητικοί στην ΔΕΗ με τους κακοπληρωτές να είναι κυρίως οι επιχειρηματίες.
«Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ οφείλουν οι Κρητικοί στην ΔΕΗ. Πρόκειται για ένα μεγάλο ποσοστό από μία μεγάλη περιφέρεια που καταλαμβάνει το 10% των περιφερειών», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, το μέλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιάννης Βρέντζος επισημαίνοντας παράλληλα ποιοι είναι οι πιο κακοπληρωτές.
«Ανέκαθεν το δημόσιο ήταν από τους κακούς πελάτες της επιχείρησης ωστόσο αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Δεν υπάρχουν πλέον φαινόμενα υπέρογκων οφειλών από το δημόσιο. Έχουν έρθει σε μία ισορροπία. Εκεί όμως που εντοπίζονται τα προβλήματα είναι κάποιοι επιχειρηματίες ή άνθρωποι που έχουν πολλά ακίνητα. Εκεί υπάρχουν πολλά χρέη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βρέντζος.
Είχε βίλα και ήταν ενταγμένος στο… κοινωνικό τιμολόγιο
Πολλά είναι τα παραδείγματα ανθρώπων που προσπαθούν να εξαπατήσουν την ΔΕΗ ώστε να μην προχωρήσουν στην εξόφληση ή την ρύθμιση των οφειλών τους.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός ανθρώπου που διέθετε βίλα που ξεπερνούσε τα 400 τ.μ. και είχε ενταχθεί στο… κοινωνικό τιμολόγιο.
«Έχουμε δει πολλά πράγματα κατά τους ελέγχους και κατά την εξακρίβωση κάποιων στοιχεία. Για παράδειγμα στην Κρήτη υπήρχε ένας ιδιοκτήτης βίλας έκτασης πάνω από 400 τετραγωνικών μέτρων και όφειλε πολλές χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος είχε ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο με αποτέλεσμα να είχε προστασία. Η ΔΕΗ διασταύρωσε τα στοιχεία που είχε κι έτσι έπεσε στην τσιμπίδα του νόμου και έμεινε χωρίς ρεύμα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Βρέντζος.
cretapost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news