facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ματς Ρουβίκωνα κατά… Ντιναμό Κιέβου - Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για επεισόδια

Ματς Ρουβίκωνα κατά… των οπαδών της Ντιναμό Κιέβου, ενόψει του αγώνας της ΑΕΚ με την ουκρανική ομάδα στο ΟΑΚΑ σήμερα Πέμπτη.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εξέδωσαν την Τετάρτη ανακοίνωση, προειδοποιώντας για «σαφές μήνυμα» στους οπαδούς της ουκρανικής ομάδας. Μεταξύ άλλων, ο Ρουβίκωνας χαρακτηρίζει τους οπαδούς της ομάδας «Ουκρανούς φασίστες του "Δεξιού Τομέα"» των οποίων «η παρουσία είναι πρόκληση για όλο τον αντιφασιστικό κόσμο».

«Αυτοί οι φασίστες έρχονται στην Ελλάδα ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της 15ης Φλεβάρη.
Είναι καθήκον πρώτα από όλα των αντιφασιστών στις κερκίδες, ανεξάρτητα ποιά ομάδα υποστηρίζουν να αντιπαρατεθούν και να δώσουν ένα σαφές μήνυμα στον φασιστικό οχετό του ‘’Δεξιού τομέα’’» σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΛΑΣ έχει τεθεί σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων. Η ουκρανική ομάδα έχει πάρει 500 εισιτήρια για τους οπαδούς της, που έχουν καταλύσει σε διαφορά ξενοδοχεία. Η αστυνομία έχει συνεννοηθεί με την ομάδα για συντεταγμένη μετακίνησή στο ΟΑΚΑ όπου παίζουν με την Ένωση για το Europa League.

Ας σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου είναι γνωστοί για τη νεοναζιστική ιδεολογία τους, καθώς έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν για τη συμπεριφορά τους από την UEFA για νεοναζιστικά και ρατσιστικά συνθήματα, ενώ φορούν και κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news