facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο Απόστολος Γκλέτσος καταθέτει αγωγή κατά του Κώστα Μπακογιάννη - «Τα χρήματα θα τα δώσω σε ιδρύματα»

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί και ποικίλες αντιδράσεις αναφορικά με τις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Κυρίτση ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο, με μπουνιές, κλωτσιές και κουτουλιές.

Το συμβάν υποστηρίζεται πως έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στον χορό της Agroinvest, ενώ ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις των δύο αντρών.

Επιπλέον δήλωση έκανε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στην οποία φέρεται κατά του Δημάρχου Στυλίδας, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων «Χρήζει ιατρικής παρακολούθησης… υπάρχουν και κλινικές».

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος σε αποκλειστικές δηλώσεις στο evia365.gr επισημαίνει «Όσον αφορά το συμβάν έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και από εδώ και πέρα ότι είναι να ειπωθεί, θα ειπωθεί στις δικαστικές αίθουσες».

Ωστόσο, ο Απόστολος Γλέτσος, αναφορικά με τα λόγια και τους χαρακτηρισμούς του Περιφερειάρχη, έκανε λόγο για ιδιαίτερα συκοφαντικές δηλώσεις τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τα άτομα του περιβάλλοντος του. «Ο Κώστας Μπακογιάννης θα έρθει αντιμέτωπος με τις αστικές ευθύνες που του αναλογούν για τις άκρως συκοφαντικές δηλώσεις τόσο προς εμένα όσο και προς τους ανθρώπους της ομάδας μου. Θα καταθέσω άμεσα αγωγή και εφόσον αυτή εκδικαστεί υπέρ μου, το ποσό θα διατεθεί σε ιδρύματα και συλλόγους με φιλανθρωπικό έργο» επισήμανε ο Δήμαρχος Στυλίδας.

Τέλος, κατέστησε σαφές πως δεν έχει την πρόθεση να ασχοληθεί με το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης αλλά μόνο με το αστικό γι αυτό και θα καταθέσει αποκλειστικά και μόνο αγωγή κατά του Κ.Μπακογιάννη.

evia365

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news