facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Χανιά: Ελεγκτές του ΣΔΟΕ έψαχναν διαφυγόντα κέρδη στα... κόλυβα

Το περιστατικό αναφέρει η δημοσιογράφος, Μαρία Βούλγαρη. Σύμφωνα με όσα η ίδια περιγράφει, ο έλεγχος έγινε σήμερα στα Χανιά μετά το τέλος της κυριακάτικης θείας λειτουργίας στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στη Χαλέπα. Στην εκκλησία τελούνταν και μνημόσυνα την οργάνωση των οποίων είχαν αναλάβει δυο γραφεία τελετών.

Στο σημείο λοιπόν που βρίσκονταν οι υπάλληλοι των γραφείων τελετών στην εκκλησία για να μοιράσουν τα κόλυβα στον κόσμο, εμφανίστηκαν ελεγκτές της εφορίας, αναζητώντας διαφυγόντα κέρδη στα... κόλυβα, όπως τονίζει η ίδια η δημοσιογράφος

Ευτυχώς, γιατί κάποιοι κλάδοι, έστω και μέσα στο μακάβριο του πράγματος, έμεναν στο απυρόβλητο. Ωστόσο, η στιγμή κατά την οποία γίνεται ο έλεγχος, δεν παύει να είναι λίγο άκομψη!

Συγκεκριμένα όπως η ίδια η Μαρία Βούλγαρη έγραψε:

"Απιστευτο κι ομως αληθινό! Το ΣΔΟΕ ψάχνει διαφυγόντα κέρδη στα... κόλυβα! Κι έβγαλε και λαυράκι στα Χανιά, σήμερα, στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας. Άτομα απο δύο γραφεία τελετών ελέγχθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του πρώτου την πάτησε. Ο δεύτερος το πάλευε... Πέρα απο το μακάβριο του θέματος , προκύπτουν τα ερωτήματα.. Πόσοι ειναι ασφαλισμένοι σ αυτο τον κλάδο; Αποδειξεις κόβονται; Φανταζεστε να επιβληθούν αποδειξεις και για το κεράκι που ανάβουμε; Τι άλλο θα δούμε...."

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news