facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ειδική δικάσιμο για 16 Απριλίου πήρε ο Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρά

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμπεται η υπόθεση της μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κώστας Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στις 16 Απριλίου.

Ο κ. Βαξεβάνης είχε αναρτήσει στο Twitter γελοιογραφία στο Twitter στην οποία υπονοείται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει σχέση με δολοφονία προσώπου σχετιζόμενου με την υπόθεση Novartis. O κ. Βαξεβάνης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. 

«Η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας» είχαν δηλώσει μεταξύ άλλων συνεργάτες του κ. Σαμαρά.


Στην ομιλία του στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτκής, o Aντώνης Σαμαράς κατήγγειλε ότι η εφημερίδα Documento του κ. Βαξεβάνη ήξερε για τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων πριν γίνουν στις 4 Φεβρουαρίου.

Λίγο νωρίτερα, ο δημοσιογράφος είχε αθωωθεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την κατηγορία της δυσφήμισης της κυρίας Λίνας Νικολoπούλου συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για παλαιό δημοσίευμα του περιοδικού Ηotdoc. Ο Βαξεβάνης αθωώθηκε με πλειοψηφία με 2-1, ενώ αθωωτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή ο εκδότης του Documento ανάρτησε άρθρο με τον τίτλο «Γαμώ το κεφάλι σου Αντωνάκη», κάτι που μπορεί μόνο να περιγραφεί μόνο ως δημοσιογραφική αλητεία.

kai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news