facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Αγνοείται επιβάτης που έπεσε από το «Blue Star Naxos»

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό, καθώς επιβάτης στο δρομολόγιο του Blue Star Naxos που αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης από το λιμάνι του Πειραιά προς Σύρο–Πάρο–Νάξο–Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό πήδηξε στη θάλασσα και αγνοείται.

Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο. Ξαφνικά ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα.

Το iefmerida.gr επικοινώνησε με το Λιμενικό Σώμα που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Αρχικά ο ιστότοπος koinignwmi ανέφερε ότι είχε πέσει γυναίκα, αλλά το cyclades24 ανέφερε άνδρα μεσήλικα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε τραγιάσκα στο κεφάλι.

Το συμβάν σημειώθηκε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 3 παραπλέοντα πλοία εκ των οποίων το ένα είναι το Blue Star Delos που προπορευόταν, 2 πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και ένα ταχύπλοο ιδιωτικό σκάφος.

Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε στις 20:50 μ.μ.ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες. Παράλληλα γίνεται καταμέτρηση των επιβατών του πλοίου, καθώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά.

Μαρτυρίες: Προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά πήδηξε εκούσια

Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για το τι ακριβώς έγινε. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κάποιοι επιβάτες που είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.

Αυτή την ώρα, το πλοίο Blue Star Naxos βρίσκεται μεσοπέλαγα, κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό και γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί ο άνδρας που πήδηξε στη θάλασσα. Έχουν ενημερωθεί οι Λιμενικές Αρχές και αναμένεται ενίσχυση των ερευνών στην προσπάθεια εντοπισμού του ανθρώπου που, ενδεχομένως, με αυτή του την πράξη να θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news