facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κ. Χρυσόγονος: «Υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο»

«Δεν ξέρω ποιοι είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, καθώς όλα γίνονται χωρίς ενημέρωση. Ο μόνος που ενημερώθηκε είναι ο Αρχιεπίσκοπος», δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων, ενώ προέβη σε μια σημαντική καταγγελία:

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο», υποστήριξε ο κ. Χρυσόγονος και χαρακτήρισε απαράδεκτη την κάλυψη της συγκέντρωσης από την κρατική τηλεόραση, κάνοντας λόγο για «υποβάθμιση»: "Δεν γίνεται να αγνοεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός".

«Δύσκολα θα υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις, αφού ο κ. Ζάεφ δεν διαθέτει την πλειοψηφία που απαιτείται στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Το ζήτημα όμως είναι να μην χρεωθούμε εμείς το αδιέξοδο», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στους "Αταίριαστους".

Αναφερόμενος στη στάση του Πάνου Καμμένου, είπε: «Ο κ. Καμμένος έχει κάνει αρκετές κυβιστήσεις στο παρελθόν και αν χρειαζόταν θα έκανε μία ακόμα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», ενώ χαρακτήρισε τη συγκέντρωση "ισχυρό όπλο" στη φαρέτρα της κυβέρνησης, καθώς "φάνηκε πως είναι απαίτηση του ελληνικού λαού".

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news