facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ζεφύρι: Αγγελούδι 3 ετών έχασε το μάτι του από πυροβολισμούς

Νέο αιματηρό επεισόδιο στο «γκέτο» της Αττικής με θύμα ένα παιδάκι

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο μικρός ταξιάρχης έπαιζε με τον πατέρα του στην αυλή του σπιτιού όταν άγνωστοι πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την περιοχή.

Ο πατέρας του παιδιού βγήκε να τους κάνει παρατήρηση και εκείνη τον απείλησαν πως θα επιστρέψουν και… θα δει τι θα πάθει.

Έτσι ακριβώς έγινε… επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν προς το σπίτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το 3χρονο παιδάκι.

Ο μικρός Ταξιάρχης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Ωστόσο, έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι, ενώ ελλοχεύει κίνδυνος να χάσει την όρασή του και στο άλλο μάτι από μόλυνση.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού μίλησε στον τηλεοπτικό Epsilon τονίζοντας: «Μας είπαν οι γιατροί ότι πλέον δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι και φοβούνται για κάποια μόλυνση. Έπαιζα μπάλα με τα δύο παιδιά μου. Και άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Βγήκα και του έκανα σήμα να πάει πιο σιγά. Με έβριζε, μου είπε “θα δεις τι θα πάθεις σε μία ώρα”. Πέρασε η ώρα. Είχα ξεχάσει το περιστατικό. Ξαφνικά ακούμε φωνές. Βλέπω από το παράθυρο τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και να πυροβολούν μέσα στο σπίτι μου…».

newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news