facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης ακούγεται για τον ΔΟΛ

Στα 220 με 240 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ύψος των δανείων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, η μη εξυπηρέτηση των οποίων έχει φέρει τον οργανισμό σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων του ΔΟΛ και των τραπεζών αφορούν σε «κούρεμα» των δανείων ώστε το χρέος να καταστεί εξυπηρετούμενο και ο οργανισμός να μπορέσει να λειτουργήσει.

Παράλληλα, ελπίδες για την συνέχιση της λειτουργίας των εφημερίδων και των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων του ΔΟΛ, φέρνουν οι πληροφορίες για ανάμειξη στο σχήμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, που κατά τον πρόσφατο, ακυρωθέν διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ενδιαφέρον να αναμειχθεί στο τοπίο των μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας μας.

Την ίδια ώρα, η παραίτηση του διευθυντή της εφημερίδας του ΔΟΛ ΤΑ ΝΕΑ, Δημήτρη Μητρόπουλου, «θέλοντας να διευκολύνει τους χειρισμούς του εκδότη, στην προσπάθειά του να σώσει τον ΔΟΛ, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται σε στάση πληρωμών», όπως ο ίδιος ανέφερε, ενισχύει το σενάριο αυτό.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news